Cum pot micii producători de pe Valea Hârtibaciului să prospere prin valorificarea produselor realizate în gospodării Acest ghid cuprinde studii de caz despre fermieri, fragmente din înțelepciunea condensată a agricultorilor, informații despre cele mai...
În zona de sud a Transilvaniei, în podișul Hârtibaciului, trăiesc 43.000 de oameni în zone rurale sau semiurbane și se confruntă cu un declin social, cultural și economic. Prăbușirea vechiului sistem agricol, modificarea componenței...
Aici se poate descarca o fișa cu sfaturi și rețete din cadrul workshop-urilor „Fructe, legume și ierburi uscate: adăugând valoare produselor locale” (programul aici).
ANUNȚ DE REPETARE A PROCEDURII DE DEPUNERE A OFERTELOR În conformitatea cu decizia internă Consiliului Director al asociației Hosman Durabil, nr. 43/ 15.06.2016, procedura de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului „Execuție lucrări...
Newsletter nr. 8 la Mailchimp Azi dorim să vă informăm asupra câtorva date privind evenimentele și workshopurile programate pentru anul acesta. În data de 28 mai vom găzdui evenimentul Transilvanian Brunch la Hosman (mai...
Newsletter nr. 7 la Mailchimp Situată între Sibiu, Brașov și Sighișoara, regiunea Podișul Hârtibaciului este recunoscută pentru biodiversitate, meștesuguri tradiționale, creșterea animalelor și pentru peisajul cultural neschimbat din perioada medievală. În cadrul implementării proiectului...
Vă invităm să alegem împreună logo-ul pentru brandul de produse locale din regiunea noastră. „Din Hârtibaciu, cu drag” va promova originea produselor și micii producători ce pun suflet în tot ceea ce realizează. Chestionarul...
Căutăm un artist care să dezvolte un proiect de colaborare pe o perioadă de trei ani, în complexul sinagogal din Mediaș (sinagogă, grădină, birourile comunității și casa parohială), începând cu luna mai 2016. Artistul...
… că ne-ați fost alături și în acest an! Vă dorim Sărbători Fericite alături de cei dragi și un 2016 plin de bucurii! Cu cele mai bune urări, Gabi, Luijza, Domi și Jochen