Introducere
Acest site web, moara-veche.ro (denumit în continuare, împreună cu toate versiunile sale traduse, „Site-ul” este administrat de asociația Hosman Durabil („Noi”). Asociația Hosman Durabil se obligă să vă asigure confidenţialitatea în mediul virtual. Citiţi cu atenţie informaţiile de mai jos pentru a înţelege politicile şi practicile noastre în ceea ce priveşte datele dumneavoastră personale şi maniera în care le tratăm.
Utilizând sau accesând Site-ul nostru, sunteţi de acord cu prezenta politică de confidenţialitate.

Datele dumneavoastră personale
Pe lângă datele pe care ni le furnizaţi, colectăm anumite informaţii suplimentare cu scopul de a aduce îmbunătăţiri campaniilor noastre şi de a contribui la misiunea noastră.
Astfel, colectăm şi utilizăm următoarele informaţii:

  • Informaţiile furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor de pe Site. Sunt incluse aici informaţiile furnizate în momentul în care abonaţi newsletter-ul sau completaţi alte formulare pe Site-ul moara-veche.ro. De asemenea, există posibilitatea să vi se solicite informaţii dacă semnalaţi o problemă legată de Site-ul nostru.
  • Arhive şi copii ale corespondenţei cu dumneavoastră (inclusiv adrese de e-mail), în cazul în care ne contactaţi.
  • Răspunsurile dumneavoastră la sondaje la care v-am putea ruga să participaţi în vederea anumitor cercetări sau pentru a ne ajuta să identificăm obiective pentru campaniile şi activităţile noastre. Nu este obligatoriu să participaţi la astfel de sondaje.

Fără acordul dumneavoastră expres nu divulgăm grupurilor neafiliate informaţiile pe care ni le furnizaţi. Pe de altă parte, putem comunica unele dintre datele dumneavoastră personale anumitor grupuri afiliate, cum ar fi:

  • Terţii Afiliaţi şi contractanţii (de exemplu, administratorii bazelor noastre de date), cu unicul scop de a ne facilita munca. Aceste grupuri nu vor divulga datele dumneavoastră personale şi nu le vor utiliza decât în scopurile indicate de Noi.
  • Administratorii Terţilor, precum organizaţiile la care apelăm pentru a facilita distribuirea la scară largă a mesajelor. Conţinutul acestor e-mailuri provine de la asociația Hosman Durabil, iar respectivii terţi nu au acces direct la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Sondaje
Pentru sondajele la care participaţi, tratăm numele, localitatea, statul şi comentariile dumneavoastră ca informaţii publice – de exemplu, putem trimite compilaţii ale rezultatelor, conţinând comentariile dumneavoastră, unor oameni politici, decidenți sau presei. Nu vă vom face publică adresa. În niciun caz nu vă vom divulga adresa de e-mail sau numărul de telefon fără acordul dumneavoastră.

Campanii SMS
Dacă ne-aţi furnizat numărul dumneavoastră de telefon prin intermediul Site-ului, unul dintre voluntarii noştri sau unul din membrii personalului asociației Hosman Durabil (fiecare dintre aceştia are obligaţia de a respecta politica de confidenţialitate; niciunul nu va folosi datele dumneavoastră personale în alte scopuri) vă poate contacta.

Securitatea datelor
Când furnizaţi datele dumneavoastră personale asociației Hosman Durabil, luăm măsuri pentru a ne asigura că acestea sunt în siguranţă. Din păcate, confidenţialitatea datelor transmise pe internet nu poate fi garantată 100%. Prin urmare, deşi ne străduim să vă protejăm datele personale, asociația Hosman Durabil nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor pe care ni le transmiteţi, pentru care vă asumaţi riscurile.
Odată ce primim informaţiile, depunem toate eforturile pentru a le asigura securitatea în sistemele noastre.

Monitorizarea datelor
Pe lângă colectarea informaţiilor enumerate mai sus, utilizăm fişiere cookie şi diferite instrumente, cum ar fi GoogleAnalytics şi alte servicii similare, cu scopul de a analiza activitatea online. Aceste servicii ne oferă date statistice care nu identifică nicio persoană. Cu ajutorul lor putem înţelege tendinţele traficului şi putem afla dacă utilizatorii Site-ului întâmpină probleme.

De asemenea, putem folosi imagini încorporate în e-mailuri pentru a monitoriza procentajul e-mailurilor deschise, astfel încât să ştim ce tipuri de mesaje sunt pe placul membrilor. Putem colecta şi adrese IP sau alte date referitoare la vizitele pe Site pentru a înţelege mai bine de unde provine traficul nostru, cum sunt accesate serviciile oferite de Noi şi pentru a le oferi membrilor servicii personalizate. Adresele URL cuprinse în e-mailuri pot conţine un identificator care ne permite să recunoaştem corect persoana care efectuează o anumită acţiune utilizând o pagină web. Cu ajutorul acestor adrese URL simplificăm de ex. participarea la sondaje. Uneori includem o adresă URL scurtă care face trimitere la o adresă URL mai lungă ce conţine un identificator – astfel se simplifică afişarea, linkurile nu se mai pot fragmenta la afişare şi se asigură compatibilitatea cu programele de e-mail care nu admit adrese URL lungi.

Modificările politicii de confidenţialitate
Asociația Hosman Durabil are dreptul să revizuiască sau să modifice prezenta politică în orice moment, având putere de decizie exclusivă în acest sens. În cazul în care aducem modificări esenţiale modului în care colectăm sau folosim datele cu caracter personal furnizate de utilizatori, vom publica un anunţ vizibil pe pagina principală a Site-ului şi vom afişa schimbările pe această pagină. În niciun caz nu ne vom schimba politicile şi practicile în sensul diminuării protecţiei asigurate informaţiilor colectate de la utilizatori înainte de data intrării în vigoare a oricăror modificări fără acordul utilizatorilor interesaţi. Utilizatorii sunt încurajaţi să acceseze această pagină periodic pentru a consulta politica de confidenţialitate actualizată.

Contact
În cazul în care aveţi întrebări în legătură cu prezenta politică de confidenţialitate, cu datele dumneavoastră personale sau cu practicile Site-ului, ne puteţi contacta la adresa hd [@] hosman-durabil.org.