fbpx

Șura culturală se află în inima colinelor Transilvaniei. Spațiul este dotat cu echipamente de conferință, săli de atelier, bucătărie și spații sanitare. Livada din curtea morii oferă și un spațiu generos pentru activități în aer liber.

Amenajat ca urmare a unei inițiative locale de succes, în inima unui sat conectat la activismul civic, spațiul de traininguri și evenimente de la Moara Veche din Hosman este situat în centrul României, la doar jumătate de oră de orașul Sibiu.

Vechea șură din curtea morii a fost transformată în anii 2016-2017 într-un centru de training și evenimente culturale capabil să găzduiască activități pe tot parcursul anului.

Aproape 200 de metri pătrați de spațiu interior vor găzdui în următorii ani inițiative civice, locale, seminarii, concerte sau piese de teatru. În satul Hosman există posibilități de înnoptare pentru cca. 60 de persoane.

Date: 1 sală mare (75 mp), 3 săli mici de training, bucătărie/ baie + acces la grădină morii.

Mai multe informații: Joachim Cotaru +40-740-959.389, hd@hosman-durabil.org

 

 

Un film scurt despre șura culturală (mai 2017)

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.