fbpx

HOSMAN DURABIL este înregistrată în Registrul asociațiilor din România cu numărul 4170/A/2005. Cu confirmarea nr. 7121/ 5 aprilie 2019, asociația (cod fiscal 18172521) este înregistrată în „Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale” din România.

Donații prin cont:

Donează prin PayPal

Donează prin cont

Donațiile prin card se pot face direct aici:

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!