fbpx

Șura culturală din Hosman este ideală pentru seminarii, cursuri de formare și întâlniri. Acest tip de utilizare sprijină în mod direct activitățile asociației noastre și creează o perspectivă economică legată de sat. Șura culturală este situată la „Moara Veche” și operată de asociația Hosman Durabil.

Există o sală și camere mai mici, care pot găzdui până la 50 de participanți. Gama noastră de servicii include servicii de catering individualizate, ajutor la selecția cazării în sat și la organizarea transportului de oaspeți. Contactați-ne și aranjați-vă oferta individuală cu noi.

Suntem activi în Transilvania de mulți ani și suntem implicați în diverse structuri și rețele. Avem o rețea largă de contacte în regiune și vă putem ajuta în căutarea de speakeri și organizații partenere din România. Aceasta se aplică domeniilor produselor locale, artizanatului, societății civile, istoriei, patrimoniului cultural, protecției naturii, dezvoltării rurale, bucătăriei regionale, medicinei alternative și altele.

Șura culturală este situată 30 km de Sibiu, în zona colinelor Transilvaniei. Puteți să vă plimbați în timpul liber și să vă consolidați seminariile într-un peisaj unic. Clădirea are o sală mare și două camere mici, o bucătărie, instalații sanitare precum și flipchart, proiector, imprimantă A3 și Wi-Fi. Echipamentul poate fi amplasat flexibil. Grădina oferă spațiu suficient pentru activități în aer liber.

Dorim ca evenimentul dvs. să fie un succes. Ne bucurăm să vă sprijinim și să vă însoțim în acest sens.

Contactați-ne: prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic/ prin WhatsApp la +40-740-959.389.

 

Pliantul în lb. română se afla în procesul de redactare

 

 

Un Video-Clip despre înaugurarea Șurii Culturale (Mai 2017)