fbpx

Raphael Haerle din Roșia, jud. Sibiu, are o fermă mixtă: cultivă cereale și crește bivolițe pentru lapte. Printre culturile sale se numără și floarea soarelui sau alte plante ce devin nutrețul bivolițelor. Raphael lucrează 25ha, suprafață agricolă ce se află la jumătatea drumului dintre Roșia și Vurpăr.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Raphael Haerle și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0788-231.458, prin email j.haerle99@gmail.com sau pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/rapha.haerle.

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici: https://www.moara-veche.ro/proiectele-hosman-durabil/despre-proiectul-solidarity-for-economic-development-in-the-hartibaciu-valley-solid-e-d/ ). **

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.