fbpx
Luijza Boldizsar

Luijza Boldizsar

Pe Violeta Boldizsàr toată lumea o știe de Luijza, cea care face pâinea de la Moara Veche din Hosman. De ani de zile Luijza a pus suflet în crearea de produse locale și promovarea lor. Acum ea s-a înscris ca producător ce poartă cu mândrie marca „Din Hârtibaciu, cu drag”.

Luijza a început să facă pâine la Hosman din 2010. O veche moară a fost reparată și transformată într-un centru cultural viu. Acum, în fiecare zi, e forfotă la brutăria tradițională unde cuptorul este încălzit cu lemne. Luijza face pâinea manual și folosește rețete tradiționale. Pâinea cu semințe și pâinea cu cartofi au devenit cunoscute atât pe Valea Hârtibaciului, cât și în Sibiu. 5 oameni lucrează alături de Luijza revigorând economia satului.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Luijza și produsele ei o puteți face vizitând secțiunea pe pagina noastră sau contactând-o pe FB la https://www.facebook.com/brutaria.luijza/ sau telefonic direct la 0741-914.479.

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.