fbpx

Liviu Ganea trăiește în localitatea Alma Vii, comuna Moșna. A fost intre primii care au aplicat pentru folosirea mărcii „Din Hârtibaciu, cu drag” și participă la multe evenimente hârtibăcene cu produsele lui. Ce produce? Să știți: o gamă largă de siropuri, gemuri, dulcețuri, zăcuscă, miere și alte bunătăți.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Liviu Ganea și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0740-227.514, prin email liviuganea74@yahoo.com sau prin pagina sa la Facebook.

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.