Liviu Ganea trăiește în localitatea Alma Vii, comuna Moșna. A fost intre primii care au aplicat pentru folosirea mărcii „Din Hârtibaciu, cu drag” și participă la multe evenimente hârtibăcene cu produsele lui. Ce produce? Să știți: o gamă largă de siropuri, gemuri, dulcețuri, zăcuscă, miere și alte bunătăți.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Liviu Ganea și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0740-227.514, prin email liviuganea74@yahoo.com sau prin pagina sa la Facebook.

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **

Regelmässige Informationen von Hosman Durabil erhalten?
Newsletter bestellen!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.