fbpx

Oltean Laurean este din orașul Mediaș. Sub denumirea firmei Transilvania Glass, produce sticlărie decorativă artizanală și sticlarie din cuptorul de topit sticlă. Produsele realizate sunt sticle, pahare, decantere, figurine, vaze, candele, globuri și altele.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Oltean Laurean și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0741-534.838, prin email la office@transilvaniaglass.ro sau pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/TransilvaniaGlass.

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici: https://www.moara-veche.ro/proiectele-hosman-durabil/despre-proiectul-solidarity-for-economic-development-in-the-hartibaciu-valley-solid-e-d/ ). **

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.