Mioara și Emilian-Bucur Cioran din satul Nucet dețin gospodăria Bio-Haus. Aceștia cultivă legume și culeg fructe din grădinile și serele gospodăriei pe care mai apoi le procesează în conserve și siropuri. Bio-Haus are camere de închiriat pentru oaspeți, activitate pentru care Mioara și Emilian sunt certificați ca destinație ecoturistică.

Dacă vreți să aflați mai multe despre familia Cioran și produsele lor, o puteți face contactându-le telefonic la 0744-642.025 , prin email la office@bio-haus.ro sau prin pagina lor de Facebook www.facebook.com/profile.php?id=100009737443594 sau de internet www.bio-haus.ro.

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici: www.moara-veche.ro/proiectele-hosman-durabil/despre-proiectul-solidarity-for-economic-development-in-the-hartibaciu-valley-solid-e-d/ ). **

Regelmässige Informationen von Hosman Durabil erhalten?
Newsletter bestellen!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.