fbpx

Mioara și Emilian-Bucur Cioran din satul Nucet dețin gospodăria Bio-Haus. Aceștia cultivă legume și culeg fructe din grădinile și serele gospodăriei pe care mai apoi le procesează în conserve și siropuri. Bio-Haus are camere de închiriat pentru oaspeți, activitate pentru care Mioara și Emilian sunt certificați ca destinație ecoturistică.

Dacă vreți să aflați mai multe despre familia Cioran și produsele lor, o puteți face contactându-le telefonic la 0744-642.025 , prin email la [email protected] sau prin pagina lor de Facebook www.facebook.com/profile.php?id=100009737443594 sau de internet www.bio-haus.ro.

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici: www.moara-veche.ro/proiectele-hosman-durabil/despre-proiectul-solidarity-for-economic-development-in-the-hartibaciu-valley-solid-e-d/ ). **