fbpx

Daniela Greulich și Eugen Sopa din Ilimbav (com. Marpod) dețin sub denumirea „Ferma Bio Ilimbav” o fermă zootehnică. Aici produc brânză, slănină de mangăliță, carne de mangăliță, carne angus metis, salam, dar și cereale. O data pe lună, pe parcursul sezonului, soții Greulich-Sopa invită lumea la pomana porcului pentru o degustare a produselor lor.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Daniela și Eugen și produsele lor, o puteți face contactându-i telefonic la 0746-946.757, prin email daniela_greulich@yahoo.com sau pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100010866396720&fref=ts sau pe internet la www.mangalita.eu .

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.