Daniela Greulich și Eugen Sopa din Ilimbav (com. Marpod) dețin sub denumirea „Ferma Bio Ilimbav” o fermă zootehnică. Aici produc brânză, slănină de mangăliță, carne de mangăliță, carne angus metis, salam, dar și cereale. O data pe lună, pe parcursul sezonului, soții Greulich-Sopa invită lumea la pomana porcului pentru o degustare a produselor lor.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Daniela și Eugen și produsele lor, o puteți face contactându-i telefonic la 0746-946.757, prin email daniela_greulich@yahoo.com sau pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100010866396720&fref=ts sau pe internet la www.mangalita.eu .

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/

** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **

Regelmässige Informationen von Hosman Durabil erhalten?
Newsletter bestellen!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.