fbpx

Atelierul de ceramica din localitatea Nocrich, gazduită la „Centrul Cercetășesc Nocrich – H. C. Habermann” desfășoară activitatea de olărit tradițional și modern, încercând să contureze brandul ‘Ceramică de Nocrich’. Comercializează produse din lut, ex.: ghivece, castroane, căni, cancee, carafe, uleioare, medalioane, candele și altele și are momentan un singur angajat, Ciocea Alin, și un colaborator, Balint Csaba.

Dacă vreți să aflați mai multe despre atelierul de ceramică din Nocrich și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0765-179.503, prin email nocrich@scout.ro sau pe pagina lui de internet www.ceramicanocrich.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/ceramicanocrich/  .

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/
** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.