fbpx

Atelierul de ceramica din localitatea Nocrich, gazduită la „Centrul Cercetășesc Nocrich – H. C. Habermann” desfășoară activitatea de olărit tradițional și modern, încercând să contureze brandul ‘Ceramică de Nocrich’. Comercializează produse din lut, ex.: ghivece, castroane, căni, cancee, carafe, uleioare, medalioane, candele și altele și are momentan un singur angajat, Ciocea Alin, și un colaborator, Balint Csaba.

Dacă vreți să aflați mai multe despre atelierul de ceramică din Nocrich și produsele lui, o puteți face contactându-l telefonic la 0765-179.503, prin email [email protected] sau pe pagina lui de internet www.ceramicanocrich.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/ceramicanocrich/  .

Pagina Facebook marca „Din Hârtibaciu, cu drag”: https://www.facebook.com/DinHartibaciuCuDrag/
** Marca „Din Hârtibaciu, cu drag” a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici). **