fbpx

Produsele locale recâștigă popularitate. Local înseamnă viață la țară, natural, sănătos și gustos. Hencleșul sau dulceața de vișine din oricare din localitățile Văii Hârtibaciului înseamnă gustul copilăriei sau poate răspunsul la întrebarea “Ce ai gustat de pe aceste meleaguri și vei ține minte tot resul vieții?”

Brandul “Din Hârtibaciu, cu drag” va ajuta mărfurile din regiune să fie deosebite cu ușurință, de către cumpărători. Mai mult, prezența mărcii pe ambalaj sau pe standul unei producător va asigura mereu garanția unui produs local, mereu proaspăt, realizat cu pasiune și dăruire de un mic antreprenor local. Prin forța cumulată a eforturilor comune de promovare a mărcii, gospodarii hârtibăceni vor putea să își valorifice mult mai corect munca și rodul pământului.

Flyer-ul se poate descarca aici.

 

 

 

 

 

 

Proiectul „Solidarity for economic development in the Hârtibaciu Valley (SOLID.E.D.)” este cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Guvernului Elveţiei. Responsabilitatea pentru conţinutul materialului aparţine în întregime autorilor. Pentru informaţii oficiale vă rugam vizitaţi www.swiss-contribution.ro și www.swiss-contribution.admin.ch/romania.