fbpx

Fundatia CADI (www.cadi.ro) organizeaza in perioada 25-29 martie si 22-27 aprilie 2013, doua ateliere de covacie pentru persoanele din mediul rural interesate in dezvoltarea abilitatilor de prelucrare a fierului.

Atelierele vor avea loc in satul Hosman, iar in data de 19 martie va avea loc un eveniment local, in cadrul caruia persoanele doritoare vor putea afla mai multe detalii legate de aceste ateliere si vor avea posibilitatea de a se inscrie.

Toate costurile participarii la aceste ateliere vor fi acoperite din fonduri europene. Participantii vor avea asigurata o masa calda pe zi iar costurile de transport vor fi decontate.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ii contactati pe consilierii nostri Helici Loredana (tel. 0731-355.006) sau Patan Mihai (0730-645.753).

Toate persoanele care vor lua parte la acest atelier, vor primi un certificat de participare la atelierul de prelucrare traditionala a fierului, dupa care consilierii de orientare in cariera le vor redacta CV-uri in format Europass si ii vor ajuta pe cei interesati sa isi gaseasca locuri de munca prin intermediul site-urilor de recrutare online si a ofertelor Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Sibiu.

Va asteptam cu drag!