Aici vă punem la dispoziție rețtele folosite în cadrul atelierului de brutărit. Le avem și în format PDF aici.
Pâine cu cartofi coaptă pe vatră
- 3g drojdie
- 380g făină 650
- 24g sare
- 50g cartofi
Henkleș
- 1.000g făină
- 4 buc. ouă
- 500ml lapte
- 100g grăsime
- 100g zahăr
- 2 pungi zahăr vanilat
- 1 buc. lămâie
- 10ml ulei
Paine Neagră
- 375 g Făină Neagra
- 375 g Făină 650
- 20 g Tarata
- 40 g Drojdie
- 13 g Sare
- 525 ml Apă
Zopf (Țopf)
- 450 ml Apă
- 25 g Drojdie
- 250 g Făină 550
- 2 buc Ouă
- 100ml Lapte
- 80g Drojdie
- 300ml Apă
- 300ml Lapte
- 2000g Făină 550
- 200g Unt
- 200g Margarină
- 40g Sare