fbpx

Aici vă punem la dispoziție rețtele folosite în cadrul atelierului de brutărit. Le avem și în format PDF aici.

Pâine cu cartofi coaptă pe vatră

  • 3g drojdie
  • 380g făină 650
  • 24g sare
  • 50g cartofi

 

 Henkleș

  • 1.000g făină
  • 4 buc. ouă
  • 500ml lapte
  • 100g grăsime
  • 100g zahăr
  • 2 pungi zahăr vanilat
  • 1 buc. lămâie
  • 10ml ulei

 

Paine Neagră

  • 375   g                        Făină Neagra
  • 375   g                        Făină 650
  •   20   g                        Tarata
  •   40   g                        Drojdie
  •   13   g                        Sare
  • 525 ml                        Apă

 

Zopf (Țopf)

  • 450 ml Apă
  • 25 g Drojdie
  • 250 g Făină 550

 

  • 2 buc Ouă
  • 100ml Lapte

 

  • 80g Drojdie
  • 300ml Apă
  • 300ml Lapte
  • 2000g Făină 550
  • 200g Unt
  • 200g Margarină
  • 40g Sare