fbpx

Pandemia a afectat grav activitățile asociației noastre în 2020. Cea mai clară expresie este scăderea numărului de vizitatori de la peste 2.000 de persoane în 2019 la aproape 180 de oaspeți în anul de raportare, adică cu peste 90 %. Am folosit această perioadă în special pentru lucrările gen pregairea cereri de finanțare (proiecte) și îngrijirea pomilor fructiferi, primirea mai multor voluntari pentru perioade lungi de timp și multe activități la birou.
Brutăria condusă de Luijza Boldizsár din clădirea din față a suferit cu greu de ecfete Covid, de lipsa târgurilor lacale și de vânzari reduse. Din septembrie până la crăciun, operațiunile au fost suspendate. Până la o notificare ulterioară, asociația garantează costurile suportate și utilizarea gratuită a spațiilor.
Oferta noastră în cadrul programului „Activist/ artist în reședință” nu s-a bucurat de aplicanți în anul de raportare. La sfârșitul anului 2020, trei voluntari din Franța, Germania și Marea Britanie erau contractați de asociație.

Puteți descărca raportul nostru de activitate de pe următorul link: Raport 2020