fbpx

Vineri, 11 iunie, am găzduit o clasă de grădiniță aici, la moară, pentru o plimbare cu păsările. Dimineața a fost plăcută pentru toată lumea și au fost observate o mulțime de păsări, pe care copiii s-au bucurat să le găsească și să le bifeze în carnetele de activități pe care le-am făcut pentru ei. A fost o bucurie să-i vedem pe acești tineri afară și apreciind natura, curiozitatea și entuziasmul lor fiind foarte evidente.

A doua zi am organizat un atelier de lucru aprofundat, care a inclus o plimbare ghidată și o prezentare din partea ornitologului nostru, Joe. A fost minunat să avem un grup atât de divers de oameni care s-au reunit pentru a afla mai multe despre păsările din regiune și pentru a discuta despre unele dintre amenințările la adresa acestui peisaj frumos. După o plimbare lungă, a fost plăcut să ne relaxăm la o cină delicioasă cu unii dintre oaspeții noștri.

Dacă și dumneavoastră doriți să aflați mai multe și să vedeți unele dintre păsările care numesc valea noastră casă, vom anunța în curând datele pentru următorul nostru atelier!