fbpx

Ești gata să descoperi magia pâslei? Vrei să te bucuri de culorile deosebite pe care natura ni le oferă? Vrei să trăiești frumusețea și ospitalitatea Transilvaniei?

Atunci, vino într-un weekend la atelierul nostru de pâslă și vopsirea lânii. Ne vom întălni în inima Transilvaniei, la Hosman. Aici a fost restaurată vechea șură a Morii Vechi de asociația Hosman Durabil și transformată în așa numita Șura Culturală. Grădina mare cu merii săi bătrâni are o vedere frumoasă la munții Carpați.

Formatoarea Gerta van den Tol trăiește de ani buni la Metiș, Valea Buii, și conduce o mică întreprindere pentru prelucrarea lânii cu resurse locale.

Înscrie-te la curs!

Aici vom merge în natură să culegem materiale de vopsit. Vom pune vasele de vopsit pe focul de lemne și vom colora lâna. Vom face pâslă împreuna și vom avea grijă să te duci la sfârșit acasă cu un șal, o pernă sau o geantă făcute de mânile tale și cu amintirea unui weekend special.

Atelierul vă începe sâmbătă, 27 octombrie, la ora 9 și se va închide duminică, 28octombrie, la ora 18. Mese de prânz (Sâm, Dum) si cina (Sâm, Dum) precum materialele cursului sunt incluse în preț.

Preț actualizat: 450,- RON (Min. 4 participanți.)

Înscrie-te la curs!