fbpx

În cadrul Forumului Peisaj Deschis noi am participat la grupul de lucru pentru a doua rundă a Planului de Amenajare a Teritoriului Județului Sibiu. A fost, din nou, o ocazie de a expune preocupările și de a discuta aspecte pe care le considerăm importante pentru dezvoltarea regiunii, în special în ceea ce privește mediului. Au fost discutate o mulțime de subiecte, printre care depozitele de deșeuri, energia fotovoltaică și ariile protejate.

Cu toate acestea, două subiecte care ne-au interesat în mod deosebit au fost:

  • desemnarea de coridoare ecologice pentru circulația animalelor sălbatice
  • identificarea și protejarea drepturilor de trecere tradiționale între sate și către zonele de utilizare a peisajului (păduri, terenuri agricole, gropi de argilă, râuri etc.).

Astfel, am conceput impreună un chestionar scurt , pentru a înțelege ce părere aveți despre aceste întrebări și ce alte subiecte ați dori să fie discutate. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile tale la link-ul următor:

Spre chestionarul

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.