Asociaţia HOSMAN DURABIL organizează un workshop de introducere în producția de patiserie de casă pentru cei interesați să ofere produse de calitate. Seminarul este derulat în cadrul proiectului „Solidaritate pentru dezvoltarea economică în Valea Hârtibaciului”. Proiectul este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Mai multe informaţii găsiţi pe www.hosman-durabil.org.
Locaţia: Moara Veche, Hosman nr. 211
Data: 26 și 27 noiembrie 2016, orele 9:00 – 17:00
Program
- Sâmbata, 26 noiembrie 2016
09:00 Prezentarea brutăriei
09:30 Teorie: Aluatul, ingrediente locale, rețete regionale. Alegerea rețetelor.
12:30 Pauză de prânz
13:30 Brutăritul în comun a rețetelor alese
16:30 Feedback și răspunsuri
17:00 Sfârșit - Duminică, 27 noiembrie 2016
09:00 Reluare
09:30 Patiserie decorativă: Prezentarea rețetelor și a tehnicilor de tăiere. Brutăritul în comun
12:30 Pauză de prânz
13:30 Țopful elvețian: Tehnici de împletit. Brutăritul în comun
16:30 Feedback
17:00 Sfârșit
Participarea este gratuită. Se va asigura masă și transport pentru participanți. Pentru participarea, vă rugăm să va înscrieți in formularul sub linkul urmator: https://www.surveymonkey.com/r/7F3NLJR.
Pentru mai multe informații: Joachim Cotaru, tel.: +40-740-959.389, email: [email protected]