fbpx

Pe măsură ce se apropie Ziua Femeii, ne bucurăm să vă oferim primul curs la Șura Cultura în acest an. Atelierul este dedicat femeilor dar nu numai. În aceste vremuri foarte accelerate vă invităm să petreceți alături de noi ziua de sâmbătă, 23 februarie 2019, în mod creativ și relaxant.

Atelierul nostru de o zi cuprinde de fapt două workshop-uri: Confecție pălării hand-made & Producția de produse cosmetice naturale cu lavandă.

Cursul este condus de două specialiste în aceste domenii:

  • Modista Roxana Pătra confecționează și vinde pălării de damă de mult timp. Ea spune că palăriile sale nu sunt niciodată două la fel, deoarece ele sunt făcute după imaginația momentului. Roxana va împartași cu voi secretele acestei arte. Cu ajutorul ei și cu creativitatea voastră veți confecționa o pălărie.
  • Liliana Nicola a lucrat ca inginer chimist mulți ani pâna cănd și-a descoperit pasiunea pentru lavanda și produsele naturale. Ea produce și vinde ulei de lavandă și decorațiuni hand-made cu lavandă din propria cultură. Liliana combină cunoștiințele ei și vă va dezvalui câteva rețete pe care le puteți prepara acasă, pentru bile efervescente de baie și creme hidratante cu miros de lavandă.

 

Locație: Hosman, Moara Veche – Șura Culturală
Data: Sâmbăta, 23 februarie 2019
Durată: ora 10-16
Taxă de participare: 120 RON
Taxă înclude materialele folosite la curs și masa de prânz. Dacă doriți să păstrați pălăria, se mai adaugă 40 RON/ pălărie.Inscriere: Vă rugăm să vă înscrieți la acest curs prin formularul nostru de înscriere sau prin email către [email protected].

Atelierele se organizează în functie de solicitări, pentru un numar de minim 10 persoane. În cazul in care mai aveți întrebari sau sugestii, lasați-ne un mesaj.