fbpx

Duminică, 24 martie, începând cu ora 15, vă invităm la atelierul nostru „Aici sunt eu – cafeneaua de povestit (Erzählcafe)”. La acest atelier sunteți bine veniți dacă doriți să vă îmbunătățiți modul de a comunica cu cei din jurul vostru.

La această întâlnire, împreună cu Daniela Boltres, vom învăța să ne respectăm unii pe alții și să ne încurajăm reciproc, folosindu-ne de experiențele noastre și povestind despre acestea. Ne vom împărți în grupuri mai mici, de 4-6 persoane și cu ajutorul acestor metode cunoscute prezentate de invitata noastră, vom putea descoperi feluri noi de a comunica și de a ne împărtăși dorințele și problemele. Un alt lucru important pe care îl vom învăța este să îi ascultăm pe cei de lângă noi și să le respectăm părerile și experiențele.

Din cauza locurilor limitate la seminar, te rugăm să te inscrii prin formularul nostru de contact sau la numărul de telefon 0748-800.049.

Vă așteptăm cu drag să învățăm împreună!
Gabi și Ania cu echipa Hosman Durabil

 

Concept și lideră: Daniela Boltres (Moderatoare Erzählcafé/ Cafeneaua de povestit), www.danielaboltres.de

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!
(Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!)

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.