Asociația HOSMAN DURABIL se ocupă, în primul rând, de complexul „Moara Veche” cu șura culturală/ centrul de înstruire și evenimente culturale precum de promovarea produselor și serviciilor regionale sub marca „Din Hârtibaciu, cu drag”. La sinagoga din Mediaș, echipa locală implementează proiectul TRACES, finanțat prin programul Horizon2020 al Comisiei Europene.

Tu poți sprijini munca asociației Hosman Durabil prin donații, fie prin virament bancar sau prin PayPal. Fiecare sumă donată, oricât de mică, este o contribuție concretă la planul nostru de a duce mai departe proiectul Moara Veche și să continuăm ceea ce am început acum 13 ani.

 

Descărca declarația 200      Donează prin PayPal      Donează prin cont

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!