Donează 2% din venituri realizate în 2019:

Dacă dorești să direcționezi 2% către Hosman Durabil, completează Declarația 230, dacă în 2019 ai avut venituri numai din salarii sau pensii, sau Declarația 200, dacă în 2019 ai realizat și alte venituri (din salarii sau activități independente sau numai din activități independente).

Descărca declarația 200*      Descărca declarația 230

* Numai cu Adobe Acrobat Reader

Donațiile prin card se pot face direct aici:

Donații prin PayPal sau cont:

Donează prin PayPal      Donează prin cont

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.