fbpx

DTgjaXZIUA 1: Conservare prin deshidratare

  • modele diferite: uscător solar – uscător electric – cuptor – deshidrator
  • partea practică: pregătirea ramelor – colectarea frunzelor – pregătirea „pielei de fructe”

ZIUA 2: Avantaje și pericole la uscarea fructelor – La ce trebuie să avem grijă?

  • partea practică: pregătirea și fermentarea frunzelor – prelucrarea „pielei de fructe” – pregătirea legumelor

ZIUA 3: Finalizarea produselor

  • Finalizarea produselor: măcinarea legumelor cu sare – fructe uscate – pielea de fructe – ceaiul fermentat – ambalare și etichetarea produselor – depozitarea produselor.
  • Întrebări referitoare la rețete, aparate etc.

Download programul aici.

Înscrie-te aici la workshop-ul de fructe, legume și ierburi uscate.

Regelmässige Informationen von Hosman Durabil erhalten?
Hier lang zum deutschsprachigen Newsletter-Abo!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Der Verein HOSMAN DURABIL verwendet die Informationen, die Sie auf diesem Formular angeben, um Sie über unsere Aktivitäten und die unserer Partner zu informieren.