Hartă interactivă cu gospodăriile care folosesc marca „Din Hârtibaciu, cu drag”

Hartă interactivă cu gospodăriile care folosesc marca „Din Hârtibaciu, cu drag”

Scopul brandului “Din Hârtibaciu, cu drag” este ca produsele din regiunea mai mare a sudului Transilvaniei să fie diferențiate cu ușurință, iar cele din Hârtibaciu, recunoscute de către consumatori.

Rutina de cumpărare se va modifica treptat pentru a include produse locale din Valea Hârtibaciului. Mai mult decât atât, tot ceea ce aduce un plus la orice valoare de brand ar trebui să fie valorificat de către toți locuitorii din regiune. Eforturile de promovare vor fi facilitate prin folosința comună a unui simbol ce sumarizează vasta poveste colectivă a fiecărui tip de produs.

Numai producătorii din regiune vor putea utiliza marca și o vor putea adăuga în mod gratuit la etichetele produselor lor, dar în conformitate cu promisiunea de a respecta regulile stabilite.

Acest sistem de branding va lucra de asemenea, pe termen lung, ca o rețea și o platformă pentru a aborda problemele comune ale producătorilor. Pentru ca meșterii locali și producătorii să obțină dreptul de a utiliza marca, vor trebui să își ia angajamentul de a respecta documentul cu linii directoare și manualul de identitate.

 

Presa:

 

Aplicații pentru telefoane:

01_Ecran_blocare_iphone6 02_Ecran_blocare_iphone6 03_Ecran_blocare_iphone6

 

Marca a fost dezvoltată în cadrul implementării proiectului „Solidaritate pentru dezvoltare economică în Valea Hârtibaciului – SOLID. E. D.”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă (mai multe detalii aici).