La Hosman, în partea din față a clădirii „Moara Veche” a fost, în 2010, amenajată o brutărie tradițională și un cuptor care se încălzește cu lemne. Lucrăm foarte mult manual, să iase cel mai bun rezultat din rețetele noastre tradiționale.

Specialitățile precum pâinea cu semințe și pâinea cu cartofi putând fiind cumparate pe Valea Hârtibaciului și în Sibiu la diferite magazine și târguri. Pâinea facută cu pricepere și migală este preocuparea preferată a Luijzei, brutariță din Hosman cu rețete din cele mai felurite: „Fiecare clipa a vietii mele este legata de viata satului, ma duc la arat sau la cosit, coc paine. Am invatat meseria de brutar de la tatal meu, care la randul lui a invatat de la bunicul. Este o meserie cu traditie in familia noastra si o pretuiesc foarte mult.

Târguri
În fiecare vineri, intre orele 9 și 15, ne puteți gasi la târgul producătorilor locali din Sibiu, la Piața Huet, în fața bisericii evanghelice.
Deasemena, avem un ștand și în fiecare sâmbăta, de la ora 8 pâna la ora 14, în fața Salei Transilvania din Sibiu.

Persona de contact: Violeta „Luijza” Boldizsár, tel.: 0746-337.668
Email: brutaria [at] moara-veche.ro
Facebook: www.facebook.com/brutaria.luijza/

Apăriții în presa etc.:

 

Vrei informații regulare de la Hosman Durabil?
Inscrie-te la newsletter-ul nostru!

Ai reușit! Es hat geklappt!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Asociația HOSMAN DURABIL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă oferi informații despre activitățile asociației și a partenerilor.