fbpx

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă

 

Informații despre proiect

Agnita, 29 august 2022 – Asociația GAL Microregiunea Hârtibaciu anunță începutul derulării proiectului „Activism civic și advocacy în Valea Hartibaciului. Prezervarea peisajului deschis”, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Implementarea proiectului a început cu data de 15 august 2022 și are o durată de 18 luni. Proiectul este conceput pe baza parteneriatului dintre Asociaţia GAL Microregiunea Hârtibaciu și Asociația Hosman Durabil. Valoarea totală a proiectului este de 145.364,50 Euro. Echipa proiectului s-a întâlnit prima data în 23 august pentru a stabili modalitățile de lucru.

Cu sprijinul direct al specialiștilor Elena Curcean și Valentin Păun, care vor coordona și implementarea proiectului, GAL Microregiunea Hârtibaciu a reușit accesarea fondurilor nerambursabile necesare derulării proiectului „Activism civic și advocacy în Valea Hartibaciului. Prezervarea peisajului deschis”.

Proiectul propune infiintarea unui Forum al Peisajului deschis al Văii Hârtibaciului cu scopul activării civice a tinerilor, în special a tinerilor fermieri. Sigla forumului a fost donată către inițiatorii proiectul de artistul sibian Dan Perjovschi, cunoscut pentru sprijinul activismului civic.

Sigla Peisaj Deschis - Dan Perjovschi, 2022

Informații despre proiectul nostru:

 

Proiectul este derulat de Asociația GAL Microregiunea Hârtibaciu în parteneriat cu asociația Hosman Durabilși beneficiază de o finanțare în valoare de 145.364,50 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de